قهوهای که شیرین نشد:
چه بیت زیبایی! این تصویرسازی، یک پدیده روانشناختی جالب را به ذهن میآورد: «ادراک حسی هیجانی». یعنی گاهی اوقات، احساسات ما آنقدر قوی هستند که طعمها و بوها را تحت تاثیر قرار میدهند. تلخیای که حس میشود، نه در فنجان، که در دل ریشه دارد. این قدرت شگفتانگیز پیوند ذهن و حواس ماست.
راهکار:
وقتی درگیر خاطرات و احساسات شدید هستید، تکنیک 'پنج حس' را امتحان کنید: ۵ چیزی که میبینید، ۴ چیزی که لمس میکنید، ۳ چیزی که میشنوید، ۲ چیزی که بو میکنید و ۱ چیزی که میچشید را نام ببرید. این کار ذهن را به لحظه حال برمیگرداند.