جستجو کنید..موضوع
نوع فیلترفیلتر
بهترزبان
بهترترتیب

متن های کوتاه شاخ / بهترین بیو های شاخ [پیشنهادی]

21284 پست
متن های شاخ گلچین بصورت کوتاه , تعداد 21,284 متن شاخ به ترتیب بهترین ها برای بیو و تکست های یک خطی متن های کوتاه شاخ / بهترین بیو های شاخ [پیشنهادی]
عاشقانه شاخ شاخ دخترونه غمگین شاخ شاخ تیکه دار شاخ لاتی تنهایی شاخ شاخ شاخ - جدیدها شاخ عربی شاخ انگلیسی شاخ ترکی کوتاه شاخ - جدیدها بلند شاخ
همه فیلتر
همه زبان
بهترین ترتیب
"تونخ ما نباش گره میوفتی"‌‌‌‌‌‌‌️
5.0
شاخ لاتی
نصب برنامه اندروید تاوبیو
مشابه ها
از هرجا بزنی بیستا دیگه از همه جهات خوردی😈💪🏻️
4.4
شاخ شیطنت از هرجا بزنی بیستا خوردی بیست از همه جهات جملات شاخ و مسخره تکه سنگین ۲۰
جمله‌ات دقیقاً مصداق یک «تله روانی» به نام گرفتاری...

از هرجا بزنی بیستا خوردی: تله روانی پشت تکه سنگین:

جمله‌ات دقیقاً مصداق یک «تله روانی» به نام گرفتاری دوگانه (Double Bind) است: فرد را در موقعیتی قرار می‌دهی که هر واکنشی نشان دهد، بازنده است. این مفهوم اولین بار توسط گرگوری بیتسون در مطالعه اسکیزوفرنی مطرح شد، اما در بازی‌های قدرت، مذاکره و دیس‌های کلامی هم کاربرد دارد. در واقع، تو با این حرف اختیار را از طرف مقابل گرفته‌ای و او را در یک دوراهی باخت-باخت قرار داده‌ای. سوال: آخرین باری که کسی با این مدل تله گیرت انداخت، چه واکنشی نشان دادی؟

راهکار:

در بازی‌ ذهنی، گاهی تنها راه پیروزی، تغییر قواعد بازی است. به‌جای تمرکز بر باخت حریف، می‌توانی این انرژی را به سمت یک رقابت جذاب و سازنده هدایت کنی. چالشی تعریف کن که هر دو طرف از آن سود ببرید؛ اینطوری قدرت واقعی را نشان داده‌ای، نه فقط یک برد لحظه‌ای را.

سگ بگاد اون دلی رو که واسه تو لرزید 🗿️
5.0
شاخ حقیقت
خیـلیـا حتی با اینکه براشون نیستم،توی بیوشون اول اسم هست😏🥇️
4.4
عاشقانه شاخ اهمیت داشتن برای دیگران نشانه علاقه اول بودن تو بیو اسم من تو بیو
تحقیقات روانشناسی نشان می‌دهد انسان‌ها به صورت ناخ...

چرا اسم من اول بیوی دیگران است؟:

تحقیقات روانشناسی نشان می‌دهد انسان‌ها به صورت ناخودآگاه کسی را که بیشترین تأثیر عاطفی را رویشان دارد، در مکان اول قرار می‌دهند. این پدیده «اثر تقدم» نام دارد و در طراحی رابط کاربری هم استفاده می‌شود. جالب است بدانید در شبکه‌های اجتماعی، ترتیب اسم‌ها در بیو اغلب بازتابی از سلسله‌مراتب عاطفی کاربر است. نظر شما چیست؟ آیا این انتخاب آگاهانه است یا ناخودآگاه؟

راهکار:

این حس که اسمت اول بیوی کسی باشد، نشان‌دهنده اولویت ذهنی آن فرد است. شاید بد نباشد یکبار ازش بپرسی چرا تو رو اول گذاشته؟ شاید داستان جالبی پشتش باشه.

هیچ ترسی از هیچی ندارم
کافیه اراده کنم
پدرم مثل شیر پشتمه..️
4.9
شاخ شیطنت پدر
ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ ᴀ sᴛʀᴀɴɢᴇʀ ᴛᴏ ᴍᴇ
دیگه برام‌ یه غریبه ای‌‌️
5.0
شاخ خسته